FC Vaslui – Steaua Online, Digisport 1

Astazi de la ora 21:30 este razboi in Moldova unde FC Vaslui intalneste Steaua in derby-ul etapei cu numarul 6. Oaspetii merg cu ganduri mari la Vaslui, mai ales ca patronul echipei a anuntat ca echipa sa va castiga acest meci la scor. Cu siguranta insa ca jucatorii formatiei gazda nu se vor lasa prea usor si vor face totul pentru cele 3 puncte care le-ar prinde bine in clasament, mai ales ca ros-albastrii au 13 puncte pana in prezent si astfel s-ar apropia la numai 2 puncte de formatia din Ghencea. Meciul este live pe Digisport 1.

Echipele de start:
Vaslui: D.Coman – Milanov, Celeban, Charalambous, Salageanu – Antal, Caue, N’Doye, Varga – Sinmartean – Marius Niculae. Antrenor: Dario Bonetti.
Steaua: Stanca – Georgievski, Martinovic, Chiriches, Pirvulescu – Pintilii, Bourceanu – A.Popa, Tanase, Chipciu – Rusescu. Antrenor: Mircea Rednic.

Puteti urmari acest meci online stream pe pagina de Fotbal Online Live de pe acest site, cu aproximativ 15 minute inainte de startul meciului sau in timpul desfasurarii acestuia.

Pariaza LIVE si ai un bonus de 200 RON la bet365 Vezi cotele!

Citeste si Predictie FC Vaslui – Steaua

Share this post:

Related Posts

Leave a Comment


+ 3 = 7