Astra – Steaua Online, Dolcesport

Astra – Steaua Online | Meciuri Live Liga 1

Astazi de la ora 21:15, Astra joaca pe teren propriu cu Steaua, intr-un meci din etapa a 2-a a Ligii 1. Meciul va fi televizat pe canalul Dolcesport.

Echipe probabile:
Astra: Lung Jr. – Barboianu, Gaman, Melinte, Ben Djema – Muresan, Seto – Yahaya, J.Morais, M.Ivanovski – Fatai. Antrenor: Bogdan Stelea.
Steaua: Tatarusanu – Martinovici, Chiriches, Gardos, Lupu – Bourceanu, Pintilii – Chipciu, Rusescu, Tanase – Nikolici. Antrenor: Laurentiu Reghecampf.

Puteti urmari acest meci online stream pe pagina de Fotbal Online Live de pe acest site, cu aproximativ 15 minute inainte de startul meciului sau in timpul desfasurarii acestuia.

Pariaza pe acest meci si ai un bonus de 200 RON la bet365. De exemplu, daca depuneti 200 de RON, primiti un bonus de 200 de RON, iar daca pariatia 100 de RON pe victoria Stelei, puteti castia 185 de RON, pentru ca Steaua are o cota de 1.85 pentru a castiga acest meci. In schimb, daca pariati de exemplu 50 de RON pe victoria formatiei gazda, puteti castiga pana la 225 RON, pentru ca Astra are o cota de 4.50 pentru a castiga meciul Vezi toate cotele!

Share this post:

Related Posts

Leave a Comment


× 3 = 9